« Defender chassis' bestellen»

Gepubliceerd op 24-01-2022

Wij als Land Rover specialist willen alleen gaan voor het beste voor uw auto. Bij een grote restauratie of een toekomst-upgrade van uw Defender waar vaak een chassiswissel bij hoort kiezen wij voor het beste chassis.

KD-Marsland Chassis levert ons originele nieuwe Defender chassis’. Zij zijn een officiële producent voor Land Rover waardoor zij gebruik maken van de juiste en meest originele verstevigingspunten op het chassis. Zo hebben ook de belangrijkste bevestigingspunten, zoals de essentiële bergingspunten voor een Land Rover, de aandacht gekregen. Verder is er gelet op een extra stevige constructie om het meest optimale uit het chassis te halen, ook in de impact zone bij een crash.

Deze chassis’ zijn TUV en Europees gekeurd waardoor de chassiswissel gemakkelijk kan worden geregeld met de RWD wat veel problemen voorkomt.

Ook kunt u een origineel nieuw schutbord mee bestellen, mocht deze aan vervanging toe zijn. Wellicht twijfelt u nog, ook daar kunnen wij u bij helpen. Wij zullen dan samen met u en uw auto onderzoeken wat de beste vervolgstappen zijn om uw auto weer gereed te maken voor de komende 50 jaar.

Als u nou toe bent aan een nieuw chassis en/of schutbord voor uw Defender, pre-order dan nu. Wij zullen rond maart een voorraad hiervan hebben.

Voor verdere vragen en het bestellen kunt u via onderstaande gegevens contact opnemen.
- +31 (0)413 842 319
- info@sons4x4.nl

Het verdere aanbod aan Land Rover chassis’ kunt u vinden via sons4x4.nl/assortiment

20210921-DSC-2302-1643375795.jpg